Over ons

Afstemming, rust, kwaliteit en continuïteit

Onze intentie

De intentie van Uitvaart & Compagnon is het ontzorgen van uitvaartorganisaties op cruciale momenten, vanuit de gedachte dat alle betrokkenen gebaat zijn bij afstemming, rust, kwaliteit en continuïteit in de vormgeving en uitvoering van een afscheid.

Onze praktijk

Met lokaal georganiseerde netwerken van uitvaartbegeleiders: onze uitvaartcompagnons, nemen wij de volledige begeleiding van een uitvaart over wanneer een verzoek niet vanuit de uitvaartorganisatie gefaciliteerd kan worden. Deskundige begeleiding door ervaren en betrokken vaklieden die, voor- en namens u werkend, met hun inzet bijdragen aan rust, overzicht en continuïteit in de organisatie.

Onze initiator

Uitvaart & Compagnon is een initiatief van Joke Eek. Bedrijfsadviseur, zakelijk coach en voormalig districtsmanager van een uitvaartorganisatie. Uitvaart & Compagnon is haar weloverwogen antwoord op het capaciteitsvraagstuk in de uitvaartbranche. Een antwoord dat voortkomt uit haar diep gevoelde wens om rust, ruimte, nabijheid en continuïteit te bieden waar afscheid wordt genomen van geliefden. Als altijd aanwezige en, dankzij de keuze voor het aangaan van een samenwerking voor langere termijn, vertrouwde achterwacht voor uitvaartorganisaties wanneer door onderbezetting juist deze voorwaarden in het gedrang dreigen te komen. Een taak waar het woord ‘dienstbaarheid’ bij past. Verbondenheid. Aanreiken wat nodig is. Als gedegen vakvrouw en als medemens.

Nader kennis maken met Uitvaart & Compagnon?
Wij maken graag een afspraak met u.