Compagnon

Uitvaartcompagnon: het vak

Beweeg jij mee met komen en gaan?

Je bent uitvaartbegeleider, of je hebt de wens dit te worden.
Een bijzonder beroep dat bijzondere vaardigheden vereist; je beweegt mee met komen en gaan, vasthouden en loslaten, terugkijken en vooruit zien. Je voelt in en voert uit, je geeft ruimte en begrenst. Je hebt een mening, je bent nieuwsgierig én je beschikt over het vermogen je te verwonderen over waardig afscheid nemen; in kleur en klank.
Je bent je bewust van de complexiteit van je vak; je beweegt je tussen leven en dood, orde en chaos, je registreert, regisseert en faciliteert. Je wilt jouw kennis, visie en ervaring graag inzetten in de praktijk en je hecht aan zelfstandigheid, maar je beseft ook dat je anderen nodig hebt als klankbord, als wegwijzer, of als inspirator. Daarom zoek je naar een vorm waarin jouw eigenheid tot bloei kan komen in verbondenheid met anderen.
“Samen alleen” noemen wij dit.

Als zelfstandig begeleider bij Uitvaart & Compagnon is er de mogelijkheid “samen alleen” te werken.
Op ons verzoek verzorg je de volledige organisatie en uitvoering van uitvaarten voor uitvaartondernemingen met een acute, of structurele ondercapaciteit in de eigen organisatie, in jouw nabije omgeving. Een constructie die flexibiliteit vereist; het vermogen je af te stemmen op verschillende bedrijfsculturen. En daadkracht, draagkracht en creativiteit; onontbeerlijke kwaliteiten in dit werk! Je representeert de signatuur van de uitvaartorganisatie waarvoor je werkt, naast de inzet van jouw kennis en ervaring.
Je thuisbasis is Uitvaart & Compagnon en dit nemen wij letterlijk: wij coördineren de melding voor een uitvaart, wij dragen zorg voor een goede en actuele informatievoorziening, voor intervisie, training en feedback, maar evenzeer voor uitstekende koffie, thee en tijd om naar je te luisteren

Versta jij je vak, of heb je de wens dit vak te leren bij een daartoe geëigende opleiding en spreekt onze werkwijze je aan?
Wij onderzoeken graag een mogelijke samenwerking!

Geef een reactie